TPS: tel. 0348-418855


geschiedenis

De Tandartsen Praktijk Stromenlaan is in 1978 opgericht door de tandartsen Dick Fokke en Guido de Haan. Zij begonnen de praktijk in een woonhuis op de Stromenlaan in een tijd dat er een enorm tekort aan tandheelkundige hulp was. Door de enthousiaste manier van werken en benadering van de patienten groeide de praktijk voorspoedig.

In april 1982 werd dan ook een nieuw pand betrokken op de Stromenlaan nummer 38.
De praktijk groeide door en in de jaren ‘90 werd het naast gelegen pand nummer 34, ook bij   de praktijk betrokken.
Vanaf het begin is de praktijk gespecialiseerd in deelgebieden van de tandheelkunde, zoals orthodontie en implantologie . Met de groei nam natuurlijk ook het aantal medewerkers toe; vooral om de kwaliteit van dienstverlening op peil te houden.
De praktijk kent nu 6 tandartsen, 1 mondhygieniste, 2 preventie assistentes , 3 receptionistes en 7 assistentes.

De visie van de TPS is om een zo hoog mogelijke kwaliteit tandheelkunde aan te bieden
aan haar patienten, met tegelijk een goed sociaal, menselijk aspect, waarbij de communicatie tussen tandarts en patient erg belangrijk is.

32 jaar later, op 1 april 2010 heeft Guido de Haan zijn deel van TPS overgedragen aan Diana Creutzburg - Rodrigues.

Diana, geboren in Portugal, is een zeer ondernemende en Nederlands sprekende collega, die al een aantal jaren als meewerkend tandarts werkzaam is in een tandartsenpraktijk in Utrecht en in Veenendaal. Ze is een kundige en gedreven tandarts die zich, naast de algemene tandheelkunde, ook heeft  toegelegd op de orthodontie en implantologie.

Diana is niet alleen een ervaren tandarts, maar ook een dynamisch ondernemer; ze heeft in Portugal haar eigen tandheelkundige kliniek én een kliniek voor algemene geneeskunde! In verband met de aandacht die deze klinieken van haar vragen zal Diana  3 dagen van iedere maand in Portugal verblijven. Wilt u hierover meer weten? Kijk dan op www.centralclinica.com.

Wij zijn onder de indruk van de passie, professionaliteit en deskundigheid waarmee Diana het vak van tandarts uitoefent. We zijn er trots op dat zij in de Tandartsen Praktijk Stromenlaan werkt. Haar stijl van werken en omgang met de patiënten past volledig in de visie van de TPS , waarbij de patiënten er op mogen rekenen, dat onze medewerkers  zich maximaal inzetten om een zo hoog mogelijke kwaliteit tandheelkunde aan te bieden, met serieuze aandacht voor het sociale en menselijke aspect en een open en gelijkwaardige communicatie tussen patient en de behandelende tandarts.